Mircea Badea, declaratie halucinanta! Prezentatorul TV a facut MISTO de cazul Caracal: ”Imaginile sunt foarte amuzante. Eu am ras mult”

Mircea Badea s-a amuzat teribil pe seama prim procurorului Catalin Zavoianu, cel care a fost audiat la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie (SIIJ), iar dupa ce a iesit din cladire a fugit de jurnalisti, informeaza Stirescu.

„Imaginile sunt dramatice, ştiu, ştiu, dar şi foarte amuzante. Eu am râs mult. A ieşit procurorul vieţii, procuror-şef la Caracal, de la marea secţie de investigare a posibililor infracţiuni din justiţie. Apropo, întrebarea rămâne: ei, vreodată, în viaţa asta finalizează şi ei un dosar, ăştia de la secţia lu’ peşte-prăjt, că am înţeles, audiază de zici că sunt din ăştia, public plătit să audieze.

Citește și:

Nu ştiu dacă vor finaliza vreodată în viaţa asta vreun dosar, dar a ieşit procurorul vieţii. Ceea ce mă omoară, este că fugea cu foaia în dreptul capului. Nu există nimic mai tare pe planeta Pământ. Eu nu am văzut ceva mai tare!”, a comentat Mircea Badea la Antena 3.