Mircea Badea, concluzie fermă! Vor fi duse la bun sfârșit planurile propuse de Iohannis pentru Președintele SUA? „Greu de crezut…”

Mircea Badea, concluzie fermă! Vor fi duse la bun sfârșit planurile propuse de Iohannis pentru Președintele SUA? „Greu de crezut…”
Mircea Badea, concluzie fermă! Vor fi duse la bun sfârșit planurile propuse de Iohannis pentru Președintele SUA? „Greu de crezut...”
Autor:

Mircea Badea, concluzie fermă! Astăzi, Președintele României, Klaus Iohannis, se întâlnește cu omologul său american, Donald Trump. Conform datelor oficiale, agenda discuției este foarte încărcată.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA marchează un anume context pentru țara noastră. În acest sens, Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, la postul de televiziune Antena 3, a explicat, luni seară, pe pasa cu ediția specială moderată de Răzvan Dumitrescu, de ce nu-l va convinge președintele Klaus Iohannis pe Donald Trump să renunțe la vizele pentru români.

„Nu cred că ne scapă de vize. Bun, poate ne surprinde într-un mod absolut miraculos, dar mi-e greu să cred. Donald Trump tot încearcă să țină lumea să nu mai intre în Statele Unite.

Greu de crezut că în momentul în care tot încearcă să construiască un zid, ‘da mai stați, băi, și pe acasă’, să zică ‘hai, că pentru români, totuși, de acum înainte, fără vize’. Greu de crezut, nu imposibil. Nimic nu este imposibil. Dar, nu cred că de asta a fost invitat în SUA, ca să nu spun chemat, că sună urât și se interpretează”, a spus Mircea Badea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X