Mircea Badea, concluzie fermă! Astăzi, Președintele României, Klaus Iohannis, se întâlnește cu omologul său american, Donald Trump. Conform datelor oficiale, agenda discuției este foarte încărcată.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA marchează un anume context pentru țara noastră. În acest sens, Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, la postul de televiziune Antena 3, a explicat, luni seară, pe pasa cu ediția specială moderată de Răzvan Dumitrescu, de ce nu-l va convinge președintele Klaus Iohannis pe Donald Trump să renunțe la vizele pentru români.

“Nu cred că ne scapă de vize. Bun, poate ne surprinde într-un mod absolut miraculos, dar mi-e greu să cred. Donald Trump tot încearcă să țină lumea să nu mai intre în Statele Unite.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

Greu de crezut că în momentul în care tot încearcă să construiască un zid, ‘da mai stați, băi, și pe acasă’, să zică ‘hai, că pentru români, totuși, de acum înainte, fără vize’. Greu de crezut, nu imposibil. Nimic nu este imposibil. Dar, nu cred că de asta a fost invitat în SUA, ca să nu spun chemat, că sună urât și se interpretează”, a spus Mircea Badea.