Mircea Badea, atac dur la adresa unei vedete. Uite ce spune realizatorul TV: „A dat duduia Andreea Esca…”

Mircea Badea, atac dur la adresa unei vedete. Uite ce spune realizatorul TV: „A dat duduia Andreea Esca…”
Mircea Badea, atac dur la adresa unei vedete. Uite ce spune realizatorul TV: „A dat duduia Andreea Esca...”
Autor:

Mircea Badea, atac dur la adresa Andreei Esca. Nu este prima oară când Mircea Badea o taxează dur pe Andreea Esca. De data aceasta, realizatorul a atacat-o iar pe celebra jurnalistă, după ce Esca a afirmat, într-un interviu, că românii acum 10 ani aveau multă speranță, acum sunt foarte dezamăgiți.

În emisiunea ”În Gura Presei”, de la Antena 3, Mircea Badea

”A dat duduia Andreea Esca de la Știrile Pro TV un interviu. Și ce spune, am citit titlul. Zice așa: românii acum 10 ani aveau multă speranță, acum sunt foarte dezamăgiți. Atunci, normal că aveau speranță, când vedeau cum Pro TV îl pupau în fund pe Băsescu, se însuflețeau. Acum, pe timpurile astea, cu ciuma roșie, imaginile surprinse din greșeală, când spune că victima unui viol va fi nevoită să își privească victima în ochi…Am înțeles că sunt oameni în România, săracii, nu am decât compasiune pentru ei, care chiar cred ce le spun Știrile Pro TV” a spus Mircea Badea.

”Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dvs. și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere” a continuat realizatorul emisiunii ”În Gura Presei”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X