Mircea Badea a tamponat-o pe Andreea Esca. Războiul dintre Antena și Pro Tv atinge cote incredibile

Mircea Badea a tamponat-o pe Andreea Esca. Războiul dintre Antena și Pro Tv atinge cote incredibile
Mircea Badea a tamponat-o pe Andreea Esca. Războiul dintre Antena și Pro Tv atinge cote incredibile
Autor:

Mircea Badea nu pierde niciodată ocazia să o atace pe colega sa de breaslă Andreea Esca, iar totul parcă se transformă într-un adevărat război între PRO TV și Antenă. Ultima afirmație, însă, nu a trecut neobservată de antenist. Acesta a taxat-o dur pe știrista din Pache Protopopescu, după ce a povestit că românii sunt dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat în țara noastră.

„Care sunt ofurile? Cred că le știm cu toții care sunt ofurile. Ne-am fi dorit mult mai mult de la România, ne-am fi dorit după Revoluție să, nu știu, măcar să merg și eu pe o autostradă când mă duc la Sibiu. Oare crezi că vreau mult? Da, e o dorință mare… Sau, nu știu să se fi făcut o stație de metrou, că am niște prieteni care locuiesc în Drumul Taberei și și-ar fi dorit să ajungă mai repede cu metroul”, a spus Andreea Esca.

Atacurile lui Mircea Badea la adresa Andreei Esca nu sunt o noutate. Moderatorul emisiunii „În gura Presei” a emis o serie de ironii, comentând  acid afirmațiile prezentatoarei de la Pro TV.

„Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dumneavoastră și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele.

Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere” este mesajul prezentatorului de la Antena 3 pentru vedeta de la Pro TV, potrivit realitatea.net.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X