Mircea Badea a explodat. Crima din Dâmbovița a uimit o lume întreagă, iar Mircea Badea a lansat acuze fără precedent în acest caz halucinant!

Mircea Badea a explodat. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 nu crede că Johannes Visscher, olandezul suspectat că ar fi răpit-o și ucis-o pe Adriana, fata de 11 ani din județul Dâmbovița, a ajuns întâmplător în Gura Șuții.

“Eu sunt absolut convins că el nu a venit în România de capul lui. Adică așa ca și cum unde să mă duc, unde să mă duc – ia că mă duc eu în România, în satul Gura Șuții. Îmi este foarte greu să cred că a mers singur acolo. Sunt absolut convins că a avut niște consiliere, în cel mai atentuat caz, niște călăuzire de pe aici”, a spus Mircea Badea.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

Vă reamintim că olandezul Johannes Visscher, în vârstă de 43 de ani, era principalul suspect în cazul uciderii elevei Adriana Mihaela Feraru, fata găsită moartă pe un câmp din județul Dâmbovița.

Oamenii legii îl căutau deja pe olandezul Johannes Visscher, când vestea unui accident grav a șocat întreaga țară. Bărbatul se pare că a intrat cu mașina personală într-un TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina cu gabarit uriaș s-a răsturnat, iar olandezul a murit pe loc.

Mi-a fost transmis de ofițerul de legătură al Poliției Române la Amsterdam că suspectul, cetățean olandez, s-a aruncat în fața unui camion.

Este victima unui accident, nu știm dacă s-a sinucis sau a fost un accident. În urma activităților investigative desfășurate începând de vineri seara, sâmbătă seara, în urma analizei unui volum foarte mare de imagini de la camerele din zonă, nu numai camerele din comuna Gura Șuții, ci și din comunele învecinate, în jurul orelor 19.00, am rămas pe ipoteza unei mașini suspecte.

 La ora 19.00 a fost identificat că cel care a folosit mașina este un cetățean olandez. La acea oră era în drum înspre Amsterdam. În jurul orei 19.50 s-a luat legătura cu el pentru a ne confirma dacă a fost în România, el nefiind în acel moment suspect sau existând vreu suspiciune. ne-a confirmat că a fost în România, că se află în aeroport și că a fost în Dâmbovița cu scopuri turistice. Din acel moment, noi am început investigațiile”, a declarat șeful Poliției Române despre bărbatul din Olanda căutat de toată lumea în urma crimei din Dâmbovița, potrivit fanatik.ro.