Mircea Badea a clacat! Reactie fulminanta in cazul Caracal: “Mizerie. Am cedat nervos! M-am saturat”

Mircea Badea, celebrul prezentator TV al Antenei 3, a scos la iveala o stire falsa grava in cazul Caracal.

Prezentatorul TV sustine ca este fake news faptul ca Alexandra, in momentul in care a sunat la 112, ar fi zis, referindu-se la Gheorghe Dinca: “Vine, vine!” Se pare ca aceasta ar fi spus, “Bine, bine!”, semn ca a inteles ce i-a transmis omul legii.

”Remarc, în spațiul public, o mizerie care se tot rostogolește și este spusă cu multă siguranță de către tot felul de inepți pe la tot felul de posturi de televiziune și anume… că Alexandra, când a sunat la 112, a zis: vine, vine. Nu, Alexandra a zis: bine, bine. Am ascultat de cel puțin zece ori înregistrarea cu Alexandra. Mi-am pus căști mari pe urechi. Am vrut să înțeleg, să aud pentru a putea comenta. Eu nu mai suport. Astăzi am clacat.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

În fiecare zi văd mulți perfect idioți care continuă să zică, în spațiul public, acest fake news. Este o afirmație falsă că Alexandra ar fi zis la 112: vine, vine. Ei folosesc acest lucru ca argument după ce Dincă ar fi declarat anchetatorilor că atunci când el s-a întors acasă de la Craiova, a surprins-o pe Alexandra cu ecranul aprins de la telefon. Este o construcție falsă, cretină, mincinoasă de care eu m-am săturat, care pornește de la o premisă greșită. Nu! Alexandra a zis: bine, bine. Dacă tot vorbești dracului despre ceva… ascultă! Am cedat nervos în legătură cu acest lucru, nu mai pot”, a spus Mircea Badea la Antena 3.