Mihai Gadea a fost curios sa afle care este motivul pentru care Mircea Badea a ales sa renunte la subiectele politice pe care le aborda in emisiunea sa.

“Ați avut o postare care a strâns foarte multe likeuri (n.r. – despre schimbarea subiectelor emisiunii În gura presei). Ce se întâmplă?”, a zis Mihai Gadea.

Mircea Badea a raspuns: ”Au fost 15 ani la măsuță. Mi se par absolut suficienți. La Radio Zu, marți, unde am emisiune zilnic, am vorbit despre o chestie foarte mișto. A fost de mare interes. Sunau telefoanele încontinuu. Subiectul a fost: ce animale de companie aveți? Ce nume au? De la Fifi, la Lord. Am râs, ne-am simțit bine, a fost mișto.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

După emisiunea de la Radio Zu, mi-am dat seama că vine seara. Și zic… bun, am vorbit despre Fifi și Lord pe timp de zi, subiecte de care lumea era interesată. Subiectele de la emisiunea În gura presei ar fi fost despre rectificarea bugetară, că s-au mărit bugetele la serviciile de informații.

Am stat și m-am gândit de ce fac eu asta. 15 ani a fost suficient. Nu mai pot să zic Iohannis, îmi ies bube. Mi-am dat seama că nu mai pot. Este momentul pentru Fifi. Apropo, cred că Fifi era un hamster. (…) Și pentru cine și pentru ce să fac emisiunea cu subiecte politice? Acum am văzut că au succes emisiunile care se pretind cu umor și cele de bucătăreala. Le mulțumesc telespectatorilor pentru cei 15 ani. Acest format se termină. Mi-a ajuns! Poate am insistat eu prea mult să fac 15 ani această emisiune când, de fapt, trebuia să fac cu totul și cu totul altceva. O să mă reformulez dramatic”, a transmis Mircea Badea, potrivit DcNews.