Mirabela Dauer, în lupta cu boala care te ucide pe ascuns! De multe ori, zâmbetul ascunde problemele grave de sănătate. Specialiștii spun că peste două milioane de români suferă de depresie, o boală care îți întunecă viața fără să vrei.

Printre vedetele care s-au luptat cu depresia se numără și Mirabela Dauer. Într-un moment de sinceritate, îndrăgita cântăreață și-a spus povestea de viață cutremurătoare prin care a trecut în 2019.

Artista a povestit că acestă problemă nu a avut de-a face cu dezamăgirile din viața intimă, ci au apărut din partea prietenilor.  Mirabela Dauer spune că a oferit multă dragoste, dar nu a primit înapoi aceeaşi răsplată, lucru ce a îmbolnăvit-o

Citește și: Rona Hartner a invins cancerul! Iata secretul sau: "Beam pe stomacul gol"

„Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri. Am trăit prin oamenii pe care îi iubeam foarte tare. Pe mine m-au amărât oamenii pe care i-am iubit toată viaţa. Viaţa e atât de scurtă şi de frumoasă. Am ajuns la o înţelepciune sufletească. Când eram în depresie mergeam acasă, dar nu plângeam, pentru că nu pot’, a spus Mirabela Dauer la  Antena Stars.