evzmonden.ro Web analytics

Mirabela Dauer a vorbit despre SECRETUL său. Dezvăluirile ARTISTEI au făcut înconjurul ŢĂRII: “Cred că fiecare primește ce sădește…”

Mirabela Dauer a vorbit despre SECRETUL său. Dezvăluirile ARTISTEI au făcut înconjurul ŢĂRII: “Cred că fiecare primește ce sădește…”
Mirabela Dauer a vorbit despre SECRETUL său. Dezvăluirile ARTISTEI au făcut înconjurul ŢĂRII: "Cred că fiecare primește ce sădește..."

Viața tumultuoasă a cunoscutei artiste Mirabela Dauer a fost ținută un secret pentru foarte mult timp. Recent, interpreta a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt „în spatele cortinei”.       

Mirabela Dauer a suferit în primăvara acestui an, o operație la rinichi.

Când ai venit din Israel ţi-a venit ideea să îţi faci analizele? Foarte interesant! Înseamnă că acolo, la Ierusalim, s-a întâmplat minunea, şi anume semnalul de alarmă: Mira, mergi să îţi faci analizele!“, a punctat Oana Turcu, conform Libertatea.

Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simplă oboseală şi o tuse. Când am venit din Israel, am mers să fac analizele. Dacă nu mă duceam, nu se afla. După acest episod, eu am spus tuturor: Mergeţi şi faceţi controale! Eu îmi fac analize de două ori pe an. O dată pe an sau la un an şi jumătate, îţi faci un CT. Eu, dacă nu mă duceam să fac CT-ul ăsta… Cum îţi faci mamografie, cum te duci la control peste tot, îşi faci un computer tomograf o dată la un an sau un an şi jumătate! Care e problema? Eu nu mai făcusem CT de un an şi jumătate…”.

„Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, a mărturisit Mirabela Dauer.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X