Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, a marturisit pentru EVZ Monden ce planuri are de Sarbatori, dar si despre schimbarile pe care anul 2017 i le-a adus in viata. 

Mioara Roman ne-a declarat ca a avut parte de un an echilibrat, in care  a reusit sa isi reia activitatea in cadrul facultatii la care preda limba araba. In plus, Mioara Roman este bucuroasa pentru Oana, fiica sa, care si-a gasit in cele din urma un loc de munca.

„Anul 2017 a fost un an echilibrat. Am reluat activitatea in cadrul Facultatii Dimitrie Cantemir. Pe langa acestea, Oana are loc de munca si acest lucru ma bucura foarte tare.”

Cat despre planurile pe care le are de Sarbatori, Mioara Roman ne-a dezvaluit ca isi va petrece Craciunul, ca in fiecare an, impreuna cu familia, iar fiica ei, Oana, se va ocupa de toate pregatirile necesare.

„Noi, de Sarbatori, sarbatorim intotdeauna in familie. Eu nu mai impodobesc bradul, imi este deja greu. O sa merg la Oana de Sarbatori, ea se va ocupa de toate pregatirile necesare. In acest fel ma bucur ca o sa petrec Craciunul cu Isabela, dar si cu Catinca, Calina si Marius. Sper ca o sa fie frumos, la fel cum a fost si anul trecut.”

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

EXCLUSIV! Mioara Roman și-a DESCHIS sufletul și a vorbit în premieră de fostul ei soț, Petre Roman! Marele ei regret în viață are legătură cu celebrul politician!

Mioara Roman a mărturisit! S-a IUBIT cu un celebru coregraf !

Adevărul despre Mioara Roman: A suferit singura fara nimeni aproape, dezvăluie Oana despre mama sa