Mioara Roman a spus ADEVARUL despre RELATIA cu PRIMUL sau SOT: „In ’78, cand m-am mutat cu Petre, Iosif ne-a ajutat!”

Mioara Roman a spus ADEVARUL despre RELATIA cu PRIMUL sau SOT: „In ’78, cand m-am mutat cu Petre, Iosif ne-a ajutat!”
Mioara Roman a spus ADEVARUL despre RELATIA cu PRIMUL sau SOT: "In ’78, cand m-am mutat cu Petre, Iosif ne-a ajutat!"

Mioara Roman a spus ADEVARUL despre RELATIA cu PRIMUL sau SOT: „In ’78, cand m-am mutat cu Petre, Iosif ne-a ajutat!”

Petre Roman, fostul sot al Mioarei Roman este cunoscut in toata Romania, insa putini stiu cine este primul sot al acesteia! Recent, Mioara si Iosif Zilahy s-au intalnit si au depanat amintiri impreuna cu Catinca, fiica lor, dar si cu Calina, nepoata acestora.

Avand in vedere ca relatia cu Petre Roman este aproape inexistenta dupa divort, este fabulos cat de bine se intelege Mioara Roman cu Iosif Zilahy, primul sau sot.

Chiar daca relatia lor s-a consumat extrem de repede, la cativa ani dupa nasterea Catincai, Iosif Zilahy i-a oferit un sprijin neconditionat fostei sale sotii.

Casnicia celor doi a luat nastere cand Mioara Roman era foarte tanara, in ciuda faptului ca tatal sau a avertizat-o sa nu se grabeasca, insa iubirea a fost prea mare, dar tot ea s-a stins si mult prea repede.

„Tatăl meu mi-a spus: «Te măriți la 20 de ani, dar la 30 o să fie altceva». Și într-adevăr, am făcut-o pe Catinca la 27 de ani și pe urmă după vreo 3 ani, intervine, nu știu ce intervine, dar ne-am despărțit în condiții normale, deși pe vremea lui Ceaușeșcu, un divorț dura 5 ani și costa 6 000 de lei. Așa s-a întâmplat și la noi”, le-a spus Mioara Roman jurnalistilor de la Libertatea.

Dupa ce au hotarat sa se separe, cei doi au ramas prieteni, ba chiar s-au ajutat unul pe celalalt atunci cand a fost necesar.

În ’78 cand m-am mutat cu Petre, când am primit eu casă de la radio și m-am mutat pe Calea Victoriei, țin minte că a venit și ne-a ajutat. Nu numai că mă pot baza pe el, dar avem relații normale și naturale”, a declarat, pentru Libertatea, Mioara Roman.

Mai mult decat atat, Mioara Roman are numai cuvinte de lauda despre actuala sotie a primului sau sot! La revolutia din 1989, sotia lui Iosif Zilahy i-a oferit adapost in casa sa Mioarei Roman, pentru a putea fi in siguranta.

„La Revoluție, când Petre mi-a dat telefon și mi-a spus: «Pleacă de acasă și nu vreau să știu unde», mi-a venit în minte soția lui Iosif. I-am dat telefon, era o fostă asistentă universitară de la Politehnică, o femeie extrem de inteligentă. I-am spus: «Știi, te rog». «Da, știu cine ești!», dar nu o văzusem până atunci. «Știi că ar trebui să mă duc undeva». «Da, am văzut, te aștept în stația de tramvai cutare». Și m-am dus la ea acasă”, a povestit Mioara Roman pentru sursa mai sus mentionata.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • asta , mioara sau ” oita” ,asa se mai spune la oi, mioare, daca nu o mai baga nimeni in seama se baga peste tot ca musca in lapte sau ca musca in fundul calului , probabil a invatat lectia de la fica ei , urata uratelor, de te intrebi cu cine a facut-o ca petre roman nu e chiar asa , doar ca nu are gat si nu mai sunt sansa sa-i creasca acum la batranete.

  • primul sot al mioarei era bucuros sa scape de ea !!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X