„Minți criminale”, un serial pe care trebuie să-l vezi!

„Minți criminale”, un serial pe care trebuie să-l vezi!
„Minți criminale”, un serial pe care trebuie să-l vezi!
Autor:

„Minți criminale”, un serial pe care nu trebuie să-l ratezi! Echipa de elită a FBI-ului investighează cele mai complicate cazuri de crimă. Detectivii cercetează probele de la faţa locului, alcătuiesc un profil al făptaşului pentru a fi cu un pas înaintea acestuia şi a preveni următoarea lovitură fatală.

Echipa de detectivi este condusă de Jason Gideon, una dintre cele mai strălucite minţi ale FBI-ului. Mâna dreaptă a lui Jason este Aaron „Hotch” Hotchner care lucrează cu Spencer Read, un specialist ce se descurcă de minune în aproape orice domeniu. Din echipă mai  face parte şi Penelope Garcia, un adevărat specialist în domeniu IT care poate sparge orice bază de date.

Atunci când victimele sunt găsite fără suflare în Maryland, BAU caută varianta perfectă pentru rezolvarea acestor cazuri de crimă. Morgan și Savannah cercetează probe de la fața locului și se luptă pentru a găsi cât mai repede făptașul.

 Nu pierdeți sezonul 10, episodul 7, din serialul polițist „Minți criminale/Criminal Minds”, de astăzi, de la 21.05, la AXN.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X