}

„Mintea mea de biată femeie…! Uite ce vedetă TV face această declarație

„Mintea mea de biată femeie…! Uite ce vedetă TV face această declarație
„Mintea mea de biată femeie...! Uite ce vedetă TV face această declarație
Autor:

„Mintea mea de biată femeie…! Mihaela Tatu, fosta prezentatoare de televiziune, în vârstă de 55 de ani, care s-a retras departe de agitația Capitalei și din fața camerelor de filmat, a făcut o declarație inedită într-o emisiune televizată de la Antena Stars.

„Nu ştiu. Să fii împlinit cu ceea ce eşti şi cu ceea ce laşi în urmă, să dormi cu capul liniştită pe pernă şi să fii un model nu numai pentru copii tăi, sau copilul tău pentru că facem ce facem şi ajungem la acest lucru, ci dacă se poate pentru cei din jurul tău,l să vadă în tine pe cineva pe care poate să urmeze. Cred că poate să fie femeie de succes şi… O femeie de succes este o femeie care se simte împlinită. Eu am două motto uri. Unul este „Eşti ceea ce alegi tu să fii în albsolut fiecare moment al existenţei tale” , iar celălat „Nu există vârstă pentru un nou început, domeniile ţi le alegi tu în funcţie de existenţa ta şi care e drumul tău”.

Mintea mea de biată femeie a ajuns la un gram de înţelepciune consideră că poţi fi şi şi, uitându-mă la ce se întâmplă în afara graniţelor ţării. Poate că aici, a fi gramour nu este acelaşi lucru cu a avea profunzime şi a avea aşezare interioară, dar astea sunt simple alegeri”, a spus Mihaela Tatu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X