Reprezentatii PNL au hotarat sa ramana pe varianta PSD in ceea ce priveste majorarea pensiilor. Astfel ca punctul de pensie va creste de la 1 Septembrie.

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat in direct la Romania TV ca decizia luata de PNL nu ii inspira incredere si ca nu se va intampla asa cum sustin acestia.

“Nu-i cred. Este simplu. Nu-i cred. Premierul desemnat tocmai a anunțat ieri că scutirile de impozit, date de PSD, sunt niște tertipuri populiste. Orice venit trebuie impozitat. Ce înseamnă asta? Înseamnă că vor introduce impozitul pe pensiile de sub 2.000 de lei și vor reintroduce 5,5% CAS. Nu am cum să îi cred. Până ieri strigau sus și tare că nu sunt bani, acuma sunt bani că suntem în campania electorală. Nu am cum să îi cred. (…) Când mințim, când spunem că avem bani? Sau când spunem că dăm? După doi ani de strigat sus și tare că nu sunt bani, vi acum și spui că sunt bani și dai? Când ai mințit? Atunci sau acum? Oamenii de genul acesta nu au ce căuta în politică. Cândva au mințit”, a precizat Marius Budai la Romania TV.