Mihai Traistariu a rupt tacerea si a recunoscut anumite gesturi socante pe care le-a facut ca sa iasa din faliment. Artistul a dezvaluit care este frica lui cea mare!

Mihai Traistariu a oferit informatii nebanuite despre pozele in lenjerie intima pe care le-a facut in urma cu ceva timp. Artistul a marturisit ca a trecut printr-o depresie de care si-a dat seama destul de tarziu, informeaza Dcnews.

Succesul naște un gen de tristețe.

“Am avut momente de depresie, cariera unui artist nu poate să fie numai la înălțime maximă. Și atunci normal că după atâta succes cu Valahia am căzut un pic. M-am ridicat înapoi cu Tornero și cu Eurovisionul și iar am căzut după. Și evident, in succesul naște un gen de tristețe. Nu a fost o depresie cruntă, dar am început să mă documentez, să intru pe Google să văd ce înseamnă și atunci am descoperit că înseamnă noțiunea de depresie. Nu știam practic. M-am vindecat apărând înapoi la televizor”, a declarat Mihai, intr-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

“Pozele în lenjerie intimă m-au readus în prim-plan. Adică le-am făcut intenționat. Le-am postat intenționat, cu gândul să nu dispar din showbiz. Mi-a fost rușine, pentru că am o școală de muzică de șase ani și am și copii mici. Mi-a fost jenă de ei, de părinți, de ce o să spună, dar am riscat și am zis că decât să sufăr că dispar de tot din showbiz, mai bine sufăr puțin de câteva critici și comentarii negative”, a mai spus el.

Televiziunile s-au bătut pe mine și a reînviat cumva personajul Mihai Trăistariu

“Pozele în sine nu-mi aduceau venituri, alea au fost comentate tot timpul. Dar faptul că nu mă mai invitau la emisiuni, nu mai eram de actualitate să zic așa, intrasem în legendă cum zic. Faptul că am reapărut în felul ăsta, că televiziunile s-au bătut pe mine și a reînviat cumva personajul Mihai Trăistariu, de atunci am devenit și un personaj cumva și televiziunile mă preferă pentru că aduc audiență. Eu sunt foarte sincer, povestesc tot timpul lucruri din casă și de atunci am reînceput, am reînviat eu ca artist, am devenit mai curajos, mai îndrăzneț, vorbesc mult acum în emisiuni și din momentul ăla, evident, că apărând mult au venit și concerte și eveniment mai multe. Când nu apăream deloc, stăteam și foarte mult acasă. Și de atunci nu mai refuz nicio emisiune și le povestesc absolut tot. Și m-am dus și cu implanturi de păr și cu fratele meu, că m-am împăcat, că m-am nu știu ce. Și am înțeles ce înseamnă showbiz, ce înseamnă presa, ce înseamnă apariții în ziare”, mărturisește cântărețul.

Am făcut totul cu bune intenții

“E o strategie practic. Am făcut totul cu bune intenții. Chiar dacă am avut un moment de rușine, că au fost momentele astea în viața mea, mi s-a părut că mai bine așa decât să dispar de tot. La ora asta sunt foarte ok”, spune Mihai.