}

Mihai Trăistariu se întoarce la EUROVISION. Vezi AICI ce oferte a primit

Mihai Trăistariu se întoarce la EUROVISION. Vezi AICI ce oferte a primit
Mihai Trăistariu se întoarce la EUROVISION. Vezi AICI ce oferte a primit
Autor:

Slab mediatizat, Mihai Trăistariu a rămas totuși una dintre vocile bune care au reprezentat România la Eurovision. De această dată artistul a primit oferte de peste hotare pentru aceeași treabă.

Suedia, ţară al cărei concurent va intra direct în finală. Mihai a primit o mulţime de propuneri de piese, via e-mail, iar acum singura lui dilemă este să o aleagă pe cea potrivită.
„Incredibil! Uite cum arată azi dimineaţă e-mail-ul meu… 15 piese noi – pentru mine – toate pentru Eurovision!“, a împărtăşit Mihai cu fanii săi vestea cea bună. „Străinii ăştia s-au pus pe treabă mai ceva ca românii… Acum două zile am dat interviu unui site din Irlanda, dedicat Eurovision-ului… Le-am povestit că vreau să mă întorc la Eurovision, din dorinţa de a aduce României locul I“, s-a confesat el pe contul său de Facebook.
„Le-am dat următoarea temă: orice compozitor – fie deja consacrat, fie tânăr şi dornic de afirmare – să-mi trimită o piesă, care crede el că ar fi mai BOMBĂ decât «Tornero»“, a mai spus el, făcând referire la piesa cu care a câştigat locul 4 în 2006.
„Aşa se face că m-am trezit azi cu e-mail-ul plin de piese proaspete, de la o companie din Suedia care produce hituri pe bandă, gata concepute pentru Eurovision. În afară de astea 15 mai am de câteva zile alte 2 piese primite tot pe e-mail de la un spaniol şi încă una de la un român. În total până acum 18 piese“, mai spune cu mândrie Mihai Trăistariu.
„Şi-acum vine întrebarea: eu cu cine votez? Adicătelea… pe care s-o aleg? Sau, mai bine zis… pe ce criterii să aleg piesa? Poate mă ajutaţi voi !“, a mai scris el pe contul său de socializare, apelând la ajutorul fanilor săi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X