După ce s-a aflat că Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020, Mihai Trăistariu și-a alcătuit deja propriul top. Acesta e de părere că piesa „Alcohol You”, interpretată de Roxen, are șanse să intre în top 10.

Într-un interviu pentru dcnews.ro, Trăistariu spune că nu poate da „un prognostic exact pentru că am văzut că Rusia și-a trimis o trupă porno la Eurovision. S-a ‘stricat’ cumva acest concurs. Nu mai merge doar pe voce sau pe o piesă cu o voce grozavă. De pe la Conchita încoace se merge pe o ciudățenie”.

Mihai Trăistariu consideră că Eurovisionul nu mai e ce-a fost odată. „Toată lumea își trimite ciudații. Vreau să spun că Rusia a intrat în top, chiar pe locul 2, după ce au fost anunțați reprezentanții lor. Lumea vrea așa ceva.”

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

Artistul e hotărât ca la anul să se înscrie direct în altă țară pentru a participa la Eurovision. „Nu mai sunt supărat, dar am așa o oarecare necăjeală pe România. Dacă știam că se schimbă în acest mod regulamentul mă înscriam în altă țară, atunci când se mai putea, în octombrie. La anul știu ce am de făcut. Nu mă mai înscriu să reprezint România pentru că se va merge pe același regulament. Nici nu mă mai gândesc la acest aspect! Eurovision rămâne visul meu! Nu renunț la el!”, a spus Trăistariu.