Mihai Trăistariu a vorbit din nou despre Roxen, reprezentanta România la Eurovision 2020, după ce a atacat-o în termeni duri pe artistă. Cântărețul a spus atunci că are „ o jenă teribilă față de situația creată și, totuși, încă îmi mențin părerea că la Eurovision TREBUIE să trimitem voci experimentate, consacrate și colosal de bune”.

Mihai Trăistariu a dat cărțile pe față. După ce melodia “Alcohol You”, interpretată de Roxen, a fost aleasă duminică, la finalul unui show de aproape trei ore, care a avut loc la Buzău, Trăistariu și-a schimbat părerea despre Larisa Giurgiu.

Redăm integral interviul realizat de DC News:

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

„În prima fază, când s-a anunțat regulamentul de înscriere la Eurovision România, m-am revoltat un pic pe această apariție nouă, Roxen. Participarea ei la concurs m-a deranjat un pic. Dar, de fapt și de drept, pe mine m-a deranjat noul regulament, care venise prea târziu pentru că la data de 1 octombrie toate țările își anunță participarea la Eurovision. Aici a fost scandalul pentru că foarte mulți interpreți s-au pregătit încă din octombrie. Așa am făcut și eu. Ținând cont că oganizatorii au anunțat în ianuarie că vor face alt regulament, ce reprezentant să trimită sau ce casă de discuri, normal că am fost supărat pentru că am muncit două luni la o piesă. Și atunci am ieșit la televizor. Am făcut o serie de declarații, oarecum și în numele altor colegi, pentru că nimeni nu a avut curajul să iasă să spună ceva public, dar toți mă sunau”, a declarat Trăistariu.

„Unii dintre ei erau îndreptățiți să facă scandal pentru că au muncit pentru acest concurs și s-au trezit că nu își mai pot folosi piesele. De exemplu, o vedetă mi-a spus că și-a făcut masterul în America și a dat 3.000 de euro pe sound și că nu se poate așa ceva. Prin urmare, atunci am ieșit, în primă fază, și am spus că nu este corect cu noul regulament. Acum nu mi se pare rău, dar iată că a fost anunțat târziu, iar pentru unii a fost aiurea”, a mai adăugat artistul.

Când a fost întrebat dacă ne vom califica în Finala Eurovision cu Roxen, artistul a spus că piesa “Alcohol You” are mare potențial.

Mihai Trăistariu a dat cărțile pe față. Cred în piesa “Alcohol You” și în această fetiță talentat

„Cred că da. Eu mă uit în sondaje la casele de pariuri pentru că este cât de cât real ceea ce se pariază acolo pe sume de bani. După ce s-a ales piesa ei, Roxen a coborât 4 locuri ca și cum s-ar da de înțeles că ceva nu e în regulă. Însă este posibil să se regleze cotele până la concurs. Cred în piesa “Alcohol You” și în această fetiță talentată. Culmea, am și premiat-o când era mică! Ulterior am aflat, după ce a fost selectată pentru Eurovision!’

În același interviu, Mihai a mărturisit că își dorește să colaboreze cu Roxen dacă se va ivi această ocazie.

„Da, dacă va dori. Dar fiind deja lansată nu mai are nevoie. I-am dat premiu. Mai mult, eu ofeream premii doar vocilor fenomenale și înseamnă că m-a ‘șocat’ atunci când era mai mică (n.r Roxen).’ a menționat Trăistariu.

Mai mult, artistul care a participat de 6 ori consecutiv la selecția națională pentru Eurovision, clasându-se de fiecare dată pe locurile fruntașe : 2, 3, 4, 3, 3, 1, a spus că piesa Larisei va intra în top 10.

„Cu siguranță va intra în top 10. Nu pot da un pronostic exact pentru că azi dimineață am văzut că Rusia și-a trimis o trupă porno la Eurovision. S-a ‘stricat’ cumva acest concurs. Nu mai merge doar pe voce sau pe o piesă cu o voce grozavă. De pe la Conchita încoace se merge pe o ciudățenie. Toată lumea își trimite ciudățenii. Vreau să spun că Rusia a intrat în top, chiar pe locul 2, după ce au fost anunțați reprezentanții lor. Lumea vrea așa ceva”, a spus Trăistariu.