Mihai Petre: „Nici despre mine nu pot spune dacă am talent sau nu”

Mihai Petre: „Nici despre mine nu pot spune dacă am talent sau nu”
Mihai Petre: "Nici despre mine nu pot spune dacă am talent sau nu”

Şi-a aniversat în urmă cu câteva zile împlinirea vârstei de 38 de ani, iar pentru Mihai Petre, cunoscut dansator şi coregraf, toate par să meargă că pe roate. Vedeta s-a întors pe micile ecrane, după o perioadă mai lungă de absenţa, ca jurat în show-ul „Uite cine dansează”, iar acasă are o familie frumoasă şi o păpuşă de copil în vârstă de patru ani.

Despre Catinca, fiica sa, juratul spune că este veselă şi cuminte şi că o iubeşte nespus. Micuţa a învăţat alături de mama sa, Elwira, şi limba poloneză şi pare dornică să urmeze dansul, chiar dacă tatăl sau mărturiseşte că „nu a testat-o” încă. “Catinca merge la grădiniţă. Nu ştiu ce să zic, dacă are talent sau nu, pentru că nu am „testat-o” prea mult în sensul asta. Deocamdată o lăsăm să se joace cât poate de mult. Îi place să danseze, când aude muzică se ridică şi dansează. Nici despre mine nu pot spune dacă am talent sau nu. Pot spune lucrul asta despre oameni din afară familiei.  Nu ştiu dacă o răsfăţăm, ştiu că o iubim amândoi enorm, aşa cum orice părinte îşi iubeşte copilul, şi încercăm să-i facem viaţă cât mai frumoasă”, a mărturisit coregraful.

Cine e mai bun dansator

În urmă cu câţiva ani, pe când se află în juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, concurenţii veneau cu emoţii în faţă lui Mihai Petre, despre care spuneau că este cel mai sever jurat. De când a devenit tată însă, coregraful pare mai indulgent. “Nu mă simt schimbat deloc şi mereu încerc să notez în funcţie de ceea ce văd pe ring. Eu nu-mi propun nimic, doar să punctez obiectiv, iar notă mea reprezintă de fiecare dată părerea mea sinceră despre respectivul act artistic sau dans, în cazul nostru”, mărturiseşte el. În ceea ce-i priveşte pe favoriţii săi de la „Uite cine dansează”, Petre spune că nu există aşa ceva. “Nu e o pereche care e constant în topul preferinţelor mele, dar dacă vreţi să aflaţi care e perechea mea preferată din fiecare ediţie, e cea căreia îi dau cele mai bune note”, adaugă acesta. Mărturiseşte apoi şi că nu a fost luat prin surprindere. „Unele perechi sunt neaşteptate, dar nu am fost uimit de vreo pereche. Sunt surprize frumoase printre concurenţi, dar sunt mai multe. Dacă va referiţi la Sandu Lungu, eu ştiam că e posibil că Sandu să danseze. Sunt mulţi oameni cu o greutate mai mare, care dansează. Eu vin din dans şi am văzut că dansul e pentru oricine, nu ţine cont de greutate, vârstă, etc”.

Dezvăluiri din culise

Impresionat a fost însă de dansul Andreei Marin. Alături ea, Mihai Petre a filmat pentru un promo şi a descoperit că este o excelentă partenera. “Andreea Marin e super, are ritm şi e ascultătoare, în sensul că preia foarte bine informaţia când o conduci în dans. E o partenera bună de dans”, susţine Mihai Petre.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X