Mihai Nesu, dezvaluiri cutremuratoare! Fostul fotbalist a vorbit despre momentul care i-a schimbat viata radical: “Doar cu ajutorul rugaciunilor am reusit”

Mihai Nesu si-a deschis sufletul si a oferit informatii tulburatoare despre modul in care i s-a schimbat viata dupa ce a ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile. Potrivit spuselor sale, credinta i-a dat putere sa lupte si sa faca fata dificultatilor de zi cu zi.

Fostul sportiv s-a confesat in fata a peste 200 de tineri la Iasi, in cadrul Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Moldovasi a marturisit ca si-a intors gandurile catre credinta abia dupa doi ani si jumatate de la accident, relateaza ciao.ro.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Eu am cunoscut Ortodoxia și am început să mă aproprii de Dumnezeu la 30 de ani. În viață nu există eșecuri, doar decizii greșite și drumuri care se închid. Dar Dumnezeu ne deschide altele, e mereu lângă noi și ne ajută. Neliniștea din sufletul meu m-a determinat să vin către Ortodoxie. Eu abia după doi ani și jumătate de la accident m-am făcut ortodox.

Atunci am început să mă spovesc, să mă împărtășesc. Am avut o perioadă foarte grea cu mine, cu cei din jur și nu eram mulțumit de nimic. Am crezut că nu mai există niciun fel de scăpare. Schimbarea sufletului nostru necesită timp, dacă l-am murdărit și stricat în timpul vieții. Mi-am dat seama că nu pot schimba de pe o zi pe alta și-am ascultat de duhovnicul meu. Doar cu ajutorul rugăciunilor am reușit”, a spus Mihai Neșu.

Reamintim ca in urma cu opt ani, viata lui Mihai Nesu avea sa se schimbe radical in urma unui accident! Fostul sportiv si-a fracturat coloana vertebrala pe terenul de fotbal, iar din acel moment a ramas paralizat.