Mihai Morar, cât pe-aci să primească un picior în cap, în direct

Mihai Morar, cât pe-aci să primească un picior în cap, în direct
Mihai Morar, cât pe-aci să primească un picior în cap, în direct

După ce, anul trecut, a căzut cu scara, în timp ce se afla în direct, Mihai Morar a fost la un pas să fie accidentat, din nou, tot în direct, iar păţania să se termine tragic. În timp ce prezenta un eveniment pe Pârtia Clăbucet din Predeal, realizatorul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, a fost la un pas să primească un picior în plină figură, de la asistenta sa, Elena. Aceasta dansa pe scenă și s-a lăsat luată de val în timpul unei coregrafii. Dacă nu se ferea la timp, mai mult ca sigur că piciorul lung al Elenei l-ar fi lovit în figură pe entertainer.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • cap mic cu creier lejer. imi aduc aminte cum spunea ca televiziunile nu fac educatie. ai dreptate. iar cei care va angajeaza au si ei testul lor si cerintele ca ala de vine acolo sa nu aiba mai mult de doi neuroni. ce mai o amestecatura de lautari cu Depeche mode. cit de ridicol esti nea ghinda nici nu-ti imaginezi. o sa cada pe copii tai tot ce faci azi batindu-ti joc de romanica si oamenii ei printer care sint destui prosti ca sa te voteze.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X