Mihai Morar, bolnav. Vedeta de la radio a ajuns pe mâna medicilor

Mihai Morar și echipa Radio ZU se află de câteva zile în Oradea, pentru campania “Orașul Faptelor Bune”. Vedeta de la radio a avut nevoie de îngrijire din partea medicilor, de urgență, după ce i s-a făcut rău.Îndrăgitul prezentator de televiziune și de radio a ținut să le spună fanilor prin ce trece.

De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine!”, a scris Morar.

Se pare că oboseala și-a spus cuvântul. Alături de orădeni, el a alergat 9 km pentru a ajuta două fetițe, cu probleme grave de sănătate.

Mihai Morar, bolnav. Azi, am alergat PAȘI PENTRU COPILAȘI

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Azi, am alergat PAȘI PENTRU COPILAȘI. Cea mai faină tură de alergare din toată viața mea. Mulțam celor peste 100 de oameni faini din Oradea, de la 11 la 65 de ani, care au venit cu mine la evadarea din Casa Radio ZU. Am dat o tură de 9 kilometri prin oraș și, înainte, fiecare alergător a donat pentru a le da “pași” gemenelor Ingrid și Maya. Mulțam fain pentru alergare și “fapte bune”. De fapt, două ritualuri care fac inima să bată mai tare”, a declarat DJ-ul Radio ZU.