Mihai Morar A DEZVĂLUIT unul dintre SECRETELE succesului său. „Nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol…”

Mihai Morar A DEZVĂLUIT unul dintre SECRETELE succesului său. „Nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol…”
Mihai Morar A DEZVĂLUIT unul dintre SECRETELE succesului său. „Nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol...”
Autor:

Mihai Morar A DEZVĂLUIT unul dintre SECRETELE succesului său! Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a slăbit 15 kilograme în decursul unui an. Asta pentru că a decis să acorde o atenție sporită felului în care arată.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Mihai Morar, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi, a povestit cum a scăpat de kilogramele nedorite. Acesta a slăbit 15 kilograme după ce și-a schimbat stilul de viață.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere. Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol. E, pur şi simplu, noua mea viaţă. Cu sau fără 15 kilograme în minus. E mai puţin important. Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai |”eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”, explica Mihai Morar, conform spynews.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X