Mihai Mitoșeru, învăluit de o durere cruntă. Mama prezentatorului TV a dezvăluit totul despre perioada cruntă prin care trece fiul său, după ce a divorțat de Noemi.

Deși s-au iubit enorm, Mihai Mitoșeru și Noemi, au pus punct unui mariaj de 13 ani. Pentru că este o perioadă tensionată pentru amândoi, mama prezentatorului TV, camelia Mitoșeru, a vorbit la TV de ce au divorțat cei doi.

„Niciodată să nu spui niciodată, ei nu s-au înșelat, ci s-au răcit. El spune că era puțin coleric, dar asta pentru că ea stătea cu spatele la el. Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mamă pentru amândoi și rămân așa. Eu am vorbit ieri cu ea și i-am spus că o iubesc”, a declarat Camelia Mitoșeru, la Star Magazin.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Camelia Mitoșeru spune că  „dragoste cu sila nu se face”, iar Mihai și Noemi au divorțat fără scandal. Mai mult, mama prezentatorul TV a mărturisit că există șanse mari să auzim despre o împăcare pe viitor.

„Dragoste cu sila nu se face. Eu mă bucur că ei s-au despărțit frumos și că s-au pupat la final și asta înseamnă că mai este o ușă deschisă, au fost 13 ani împreună, care nu se uită într-o zi. Ultimul an a fost dificil, ca să nu zic altfel. Nu s-au bătut, nu s-au înjurat sau certat urât. Există loc de împăcare și pentru ea și pentru el.”, a mai spus Camelia Mitoșeru.