Mihai Mitoseru a rupt tacerea! Iata care este adevarata cauza a DIVORTULUI: “Asta a fost principala problema.”

Prezent la VIVA! Influencers Party, Mihai Mitoseru si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre divortul de sotia lui, Noemi.

Chiar daca au fost impreuna 13 ani, se pare ca povestea de dragoste dintre Mihai Mitoseru si Noemi a ajuns la final, iar prezentatorul TV a marturisit motivul.

„13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a spus Mihai Mitoseru pentru Viva!.

Divortul celor doi a afectat-o profund si pe Camelia Mitoseru, mama prezentatorului TV! Invitata in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars, femeia a vorbit despre separarea celor doi, marturisind ca inca mai spera la o eventuala impacare.

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc….

Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă. Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată.

Au femeie în fiecare săptămână, toate să faceţi aşa. Dar Mihai e foarte ciudat, nu-i place mâncarea gătită, iar ea a profitat de asta şi bine a făcut. Când o veni un copil, atunci să gătească… Şi ea îl iubeşte pe el, dar nu ştiu ce vrea.

Ciudat e că, atunci când trebuia să fie copilăroasă, era matură. Acum e foarte copilăroasă. Poate că Dumnezeu îi mai dă o încercare lui Mihai, poate după asta vor avea drumul lin.

Cred că un băiat bun care crede în Dumnezeu şi care nu a făcut greşeli, nu şi-a înşelat nevestele… nu văd de ce Dumnezeu să-l pedeapsească şi să nu-i dea şi lui un pic de bucurie”, a spus mama lui Mihai Mitoseru la „Agentia VIP”, potrivit Spynews.