Mihai Gâdea, anunț incredibil despre Florin Piersic. Celebrul actor împlinește astăzi, 27 ianuarie, 84 de ani. Supranumit Alain Delon de România, actorul își va serba ziua în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

Mihai Gâdea, anunț incredibil despre Florin Piersic: vine să-și sărbătorească ziua la Sinteza

„Astăzi, de ziua lui, Florin Piersic vine să-și sărbătorească ziua la Sinteza (n.r. Sinteza zilei de la Antena 3), de la 21:00!”, a scris Mihai Gâdea pe contul său de Facebook.

Reamintim că Florin Piersic, actor român de film, radio, televiziune, scenă și voce, s-a născut la data de 27 ianuarie 1936, la Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, promoţia 1957.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

De-a lungul anilor, a jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. Celebritatea şi popularitatea au venit nu doar din rolurile de pe scenă, ci şi din cele de pe marele sau micul ecran, având o bogată activitate în cinematografie.

Florin Piersic a fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, femeia care i-a dăruit și primul copil, pe Florin Jr. A doua soție a fost tot o actriță. Anna Széles, alături de care a devenit tată pentru a doua oară. În 1985 Anna Széles a cerut și a obținut divorțul și s-a mutat în Ungaria, luându-l cu ea și pe fiul lor, Daniel. În 1993, după o relație de 7 ani, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Török, de asemenea originară din Cluj.

Căsătoria cu Anna Szeles a fost o căsătorie cu năbădăi.

„Noi n-am stat niciodată împreună. Am fost nevasta lui Piersic, dar trăiam ca amanţii. Făceam naveta ca să ne vedem. Eu jucam la Teatrul Maghiar din Cluj. Acolo aveam casă, maşină la scară, tot. Eram respectată şi iubită. Nu puteam să las viaţa mea şi sa merg la Bucureşti. N-aveam încredere în Florin. Era un fustangiu şi nu voiam să depind de el cu nimic. Am preferat să rămân pe picioarele mele. Când am decis să divorţez, am făcut-o pentru că n-am vrut să-i mai înghit aventurile”, dezvăluie actriţa.

Citește continuarea…