Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris pe propria pagină de socializare un mesaj pentru pensionarii din România.

E drept că totul face parte din retorica de campanie electorală.

Însă politicianul se referă totuși la un subiect care interesează milioane de oameni din această țară. E vorba despre majorarea punctului de pensie.

Oficialul social-democrat este convins că această majorare nu va avea loc.

”Avem dovada!

PNL NU VA MAJORA PUNCTUL DE PENSIE LA 1.775 DE LEI CUM SCRIE ÎN LEGEA ACTUALĂ A PENSIILOR!

Aseară, deputatul PNL Pavel Popescu a declarat la Digi TV: „Dumneavoastra de la PSD ați promis că veți mări de șapte ori pensiile și i-ați lăsat pe cei de la PNL să vină să livreze o minciună a dumneavoastra. Nu se va întâmpla acest lucru!”.

Citește și: Ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor. Am aflat de la ministru muncii

Deputatul PNL a mai invocat o scrisoare a Comisiei Europene care spune că majorarea prevăzută de PSD pentru anul viitor a punctului de pensie ar împovăra bugetul. Deci e clar că nu vor să facă majorarea!

Să lămurim lucrurile:
1. PSD nu a mințit în privința majorării pensiilor. În 3 ani, am majorat de 4 ori pensiile, exact cum scria în programul nostru. Urma să o facem și la anul. Am scris acest lucru și în forma actuală a Legii pensiilor.

2. PSD nu a pasat celor de la PNL sarcina de a „livra” majorarea de la anul. Cei de la PNL au vrut la guvernare! Dacă nu sunt în stare, să plece! Să ne lase să o facem noi, cum am făcut-o de fiecare dată!

3. Nu e pentru prima oară când Comisia Europeană greșește în privința României. În fiecare an al guvernării PSD, Comisia s-a înșelat când a prognozat creșteri mai mici și că se va depăși ținta de deficit.

Dragi pensionari! Aveți dovada că v-au mințit! PNL NU VA MAJORA PUNCTUL DE PENSIE LA 1.775 DE LEI!”, a conchis Mihai Fifor.