Mihai Constantinescu, de 48 de ore în STARE CRITICĂ. Prietenii sunt extrem de îngrijoraţi: „Mă doare sufletul…”

Mihai Constantinescu, de 48 de ore în STARE CRITICĂ. Prietenii sunt extrem de îngrijoraţi: „Mă doare sufletul…”
Mihai Constantinescu, de 48 de ore în STARE CRITICĂ. Prietenii sunt extrem de îngrijoraţi: „Mă doare sufletul...”
Autor:

Mihai Constantinescu, de 48 de ore în STARE CRITICĂ! După ce Mihai Constantinescu a ajuns la spital, în stare gravă, colegii de breaslă sunt în stare de șoc. Toți se roagă și speră ca îndrăgitul cântăreț, care, conform unor surse medicale, ar fi în moarte cerebrală, să-și revină.

Mihai Constantinescu, de 48 de ore în STARE CRITICĂ! Pe Gheorghe Gheorghiu îl leagă o prietenie de 40 de ani de Mihai Constantinescu, iar la aflarea acestei vești, a făcut mărturisiri emoționante despre îndrăgitul cântăreț, care a suferit un stop cardiorespirator.

”Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele”, ni s-a destăinuit Gheorghe Gheorghiu, care se află de partea cealaltă a globului, în Statele Unite.

”A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a completat îndrăgitul cântăreț, potrivit Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X