Mihai Bendeac rupe tacerea! Dezvaluiri incredibile despre lupta cu o BOALA SINISTRA: „In viata mea de toate zilele sunt vai.”

Mihai Bendeac a recunoscut ca duce o lupta grea cu depresia, iar aceasta boala a devenit deja o rutina in viata sa.

Chiar daca lumea considera ca vedeta postului Antena 1 are parte de o viata iesita din tipare, acesta a tinut sa le impartaseasca adevarul fanilor sai.

El si-a deschis sufletul pe pagina sa de socializare, acolo unde nu a scuns nimic despre starea sa de sanatate, informeaza B1.

„Ştii că, în general, atunci când suferi de depresie, momentele în care intri într-o fază să zic acută. Nu există o cauzalitate. Uite, din cauza asta.. sunt foarte multe momente când ţi se întâmplă un lucru urât. Adică nu eşti într-o fază acută din asta, ştii, şi poate eşti chiar într-o stare de hype, şi se întâmplă o chestie nasolă şi reacţionezi, bine, uneori este ciudată, adică e o situaţie foarte nasoală. Şi sunt situaţii la care nu există niciun fel de cauzalitate şi, pur şi simplu, te simţi de numai că numai.

Am stat aşa şi m-am gândit. Bă frate, uneori există şi o cauzalitate, ştii?! Mi-am dat seama că am o viaţă înspăimântător de rutinată şi ştiu că asta pare foarte, foarte ciudat. Adică, tu ai o viaţă rutinată, Gogule?! Păi dacă tu ai o viaţă rutinată, ce am eu? În viaţa mea de toate zilele sunt vai. Deci mi-am dat seama, sunt vai de ***. Chiar şi relaţiile mele cu femeile… Ai zice: ‘băi, dacă ai o relaţie sau două relaţii sau trei relaţii, dar din relaţiile respective poţi să ajungi într-o zonă de rutină’. Bă, poţi să ajungi într-o zonă de rutină cunoscând o mie de femei”, a transmis Mihai Bendeac pe contul său de Instagram, potrivit spynews.ro.