Asa cum este bine cunoscut, Mihai Bendeac este vedeta Antenei 1, insa in ultima vreme pare extrem de nemultumit de ceea ce se intampla in trustul sau si face comparatii cu postul concurent, PRO TV!

Dupa ce Delia l-a intrebat in cadrul unei emisiuni ‘IUmor ‘ daca a facut vreodata o colonoscopie, actorul a cedat si a spus lucrurilor pe nume.

Mihai Bendeac a ramas uimit pret de cateva secunde, dupa care si-a expus punctul de vedere categoric:

“La Pro TV niciodată nu se întâmpla așa ceva, se tăia la montaj. Ei se înțelegeau din priviri. Vreau o zi in care totul este glamurous și decent. Oamenii aia au o imagine impecabila. Noi suntem vai de capul nostru. Imaginează-ți că Andra se uită la Călinescu și îl întreabă dacă și-a făcut vreodată colonoscopie. Se tăia la montaj tot. Nu poți să dai la televizor așa ceva, mai ales că vine din nimic. De ce nu suntem și noi un show mare?”

Mai mult decat atat, pe tot parcursul emisiunii, Bendeac a declarat obsesiv ca la „Pro Tv este profesionalism”, iar reporterul care il intervieva ii dadea dreptate, pentru ca inainte de a lucra la Antena 1, a lucrat la PRO TV.