Mihai Albu a trecut prin momente cumplite, dupa ce mama sa s-a imbolnavit grav si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Celebrul designer a oferit dezvaluiri emotionante despre femeia care i-a dat viata.

„Am o relație foarte bună cu mama mea. Am grijă de ea. Dimineața îi place să bea cafea și să mănânce un biscuite digestiv.

Trebuie să ordonez viața, sper ca mama într-o lună, două trei, să se mai pună pe picioare. Pentru mine moralul ei e foarte important. Eu mă sfătuiesc cu ea  și tot ce fac se filtrează împreună cu mama”, a povestit Mihai Albu,  la Acces Direct, potrvit Spynews.

Citește și:

Putini sunt cei care stiu ca Mihai Albu a avut probleme serioase din cauze fostei sotii! Celebrul designer a fost la un pas sa fie luat la bataie de bodyguarzii lui Adrian Minune, din cauze dezvaluirilor facute de fosta sa sotie in cadrul anumitor emisiuni.

„Când a apărut copilul ceva s-a dereglat. Și-a făcut o carieră singură. Era să iau bătaie foarte rău, dar să-i numesc nu-mi ajung degetele de la mâini și picioare. Cel mai bun exemplu este Adi Minune.

A vrut să mă bată cu băieții lui. M-a apărat Marcel Pavel. Am fost la aceeași masă și a vrut să mă bată. I-a explicat Marcel Pavel că nu am nici o vină. Și Cătălin Botezatu a vrut să mă bată, Rita. Am stricat prietenii cu toți, de abia acum le-am reluat, după divorț s-au mai liniștit apele”, a mai spus Mihai Albu, potrvit sursei citate.