Mihaela Tatu, dezvaluiri explozive despre DIVORT! Nimeni NU a stiut pana acum: “M-am uitat in ochii lui, l-am intrebat daca…”

In cadrul unui interviu acordat pentru life.ro, Mihaela Tatu, in varsta de 56 de ani, si-a deschis sufletul si a oferit detalii nebanuite despre mariajul sau. Fosta vedeta de televiziune s-a maritat la 21 de ani!

„Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Acum am 56 de ani, mulțumesc, la fel!

Citește și:

Să-ți mai spun un lucru, dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea. Acum, ea are 34 de ani, este pe picioarele ei și facem o echipă imbatabilă.

Acum am timpul și energia să mă ocup de mine și mă simt foarte tânără la această vârstă”, a declarat Mihaela Tatu pentru life.ro.

Mihaela Tatu a explicat si ce s-a intamplat in viata sa in momentul in care a ales sa divorteze de partenerul sau de viata.

Citește și:

„M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic.

Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a explicat ea.