Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună? Uite ce a spus prezentatorul TV de la Antena 1

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună? Uite ce a spus prezentatorul TV de la Antena 1
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună? Uite ce a spus prezentatorul TV de la Antena 1
Autor:

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună? Se pare că da, însă cei doi vor da startul unui eveniment important.

Mihaela și Dani și-au spus adio după aproximativ cinci ani, iar acum foștii iubiți se vor întâlni din nou. Realizatirul tv de la Antena 1 a povestit, cum crede că va decurge revederea dintre ei, spre amuzamentul colegilor din platou.

„Mâine este o zi de sărbătoare pentru multă lume. Mihaela a stat atâția ani în televiziune și s-a săturat să vină ăștia să o perie, să îi zică ce deșteaptă e…Eu vreau să mergem pe altă parte. Să vă audă și Mihaela și eu…să nu mă faceți de râs, să par iar prostul clasei. Vreau să veniți și să mă întrebați lucruri de genul: De ce se învârte Pământul?’ a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii matinale.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil, în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X