evzmonden.ro Web analytics

Mihaela Rădulescu, prinsă de SOŢ în timpul unei PARTIDE DE AMOR cu AMANTUL: „Am rămas împietrit în uşa camerei…”

Mihaela Rădulescu, prinsă de SOŢ în timpul unei PARTIDE DE AMOR cu AMANTUL: „Am rămas împietrit în uşa camerei…”
Mihaela Rădulescu, prinsă de SOŢ în timpul unei PARTIDE DE AMOR cu AMANTUL: "Am rămas împietrit în uşa camerei..."

Pe foștii soți ai Mihaelei Rădulescu, Ștefan Bănică și controversatul afacerist Elan Schwartzenberg îi știe mai toată lumea, însă, puțini sunt cei care știu că „Diva de la Monaco” și-a luat numele de „Rădulescu” de la primul ei soț, Bogdan Rădulescu!

Bogdan Rădulescu și Mihaela (fostă Țiganu)  s-au căsătorit in 1988, dar căsnicia lor a durat foarte puțin. Imediat după căsătorie, cei doi s-au mutat cu chirie într-un cartier de la marginea Bucureștiului.

Nu de puține ori, presa tabloidă de la noi a scris că Bogdan ar fi prins-o pe Mihaela în pat cu un coleg: „Ce era să mai zic, am prins-o în pat cu colegul ei, dar țineam la ea, așa că am mers mai departe!”, declara Bogdan, citat de presa de scandal.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, spunea Bogdan Rdulescu despre infidelitatea fostei sale soții, Mihaela Rădulescu.

 „Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină…

Mai era ceva de zis? Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie…

Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie ’89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”

, declara Bogdan Radulescu, conform Libertatea.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Si când a lucrat la RATB a fost o parașută. Era deja cunoscuta de multi barbari care o căutau să-i facă masaj la capăt de linie. De multe ori a fost prinsa în flagrant cu picioarele în sus în tramvai la capăt de linie.
    Acum sa fim serioși, dacă femeia nu este satisfăcută si are mereu mâncărimi degeaba se zbate unul si altul sa facă din ea Sfânta. Uite la una pocăita Lidia Buble, care se da în bărci cu nemiluita stiind ca fratele pastor tatăl ei plânge amarnic si doarme în sac de cinepa.
    Cu vatmanita de tramvaie Mihaela Tigan Rădulescu cred ca e clara treaba.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X