Mihaela Rădulescu: „Prezint o emisiune TV, nu o ședință de bloc”

Mihaela Rădulescu: „Prezint o emisiune TV,  nu o ședință de bloc”
Mihaela Rădulescu: „Prezint o emisiune TV, nu o ședință de bloc”
Autor:

Face ce face Mihaela Rădulescu și reușește să stea în centrul atenției. Fie că este vorba de o postare pe Facebook, vreun comentariu aruncat în juriul de la „Românii au talent” sau de un schimb de replici în emisiunea „Uite cine dansează”, de la ProTV, intervențiile sale reușesc să stârnească vii comentarii. Într-un interviu acordat EVZ Monden, vedeta a vorbit, în premieră și cu sinceritate, despre subiecte care păreau tabu: bătrânețea, dieta, ce se ascunde în spatele duelului verbal cu Andeea Marin, dar și despre motivul neașteptat care o ține departe de ringul de dans în emisiune pe care o prezintă.

– EVZ Monden: La „Dansez pentru tine”, ne-ai surprins cu un tango pasional alături de coregraful Bogdan Boantă. Pregătești astfel de surprize și în emisiunea pe care o prezinți?

Mihaela Rădulescu: Nu-mi place să fac nimic forțat, doar pentru a ieși în evidență. Fac un dans sau o piruetă dacă dă o emoție, dacă susține o idee și e potrivită în context, dar nu ca să arăt că știu să fac o piruetă, în fața unor dansatori profesioniști și a unor artiști ca Gigi Căciuleanu și Mihai Petre. M-aș simți ridicolă, de parcă aș cânta o arie din „Carmen”, fără să am vreo calitate vocală, în fața unei Angela Gheorghiu care m-ar aplauda din bună educație și simț al umorului. Sunt prezentator al unei emisiuni de dans, am enorm de multă responsabilitate alături de Cabral, pentru că programul e în direct și nu mai sunt nici la nivelul de demonstrat ceva cuiva, n-am asemenea preocupări sau complexe. Am o liniște care vine din iubire și din aprecierea celor cu care muncesc de ani de zile, cred… Ba nu cred, știu sigur!

– Într-o postare pe Facebook ai militat pentru mișcare și ai spus că româncele trebuie să fie mai atente la aspectul fizic. Cum ai descrie femeile din România față de cele din alte țări? Câte ore de mișcare faci zilnic și la ce dietă apelezi?

– Cel mai productiv ar fi, cu voia dumneavoastră, să va iasă din cap că există reţete universale sau diete care slăbesc pe oricine. Avem metabolism diferit, gene diferite, obiceiuri alimentare şi de viaţă diferite. Aşa cum avem şi idei diferite despre cum arătăm, sau cum am vrea să ne vadă alţii. Cred în disciplina de a avea grijă constant de tine, cred în măsură, nu în exces, în amor şi bunătate, nu în răutăţi şi suflete perverse. Răutatea deformează, chirceşte. Perfidia blochează metabolismul. Oamenii buni, generoşi, autentici sunt mereu frumoşi, la orice vârstă, chiar şi cu câteva kilograme în plus. (…) Sportul e o opţiune a fiecăruia. Suntem la prima generaţie care merge la sală sau prima promoţie care alege să nu mai semene cu modelul naţional de frumuseţe feminină după o anume vârstă – picioare umflate, burtă îngroşată până devine mai lată ca umerii, braţe cu carnea tremurândă. Da, îmbătrânirea în sine nu-i plăcută, dar putem să o îndulcim, să o încetinim, să-i dăm replică unui om sănătos şi în formă, care nu se sperie de ea.

– În presă s-a vorbit de o presupusă rivalitate cu Andreea Marin. Este reală? Cum colaborezi acum cu Andreea?

Mă abţin de la orice comentarii, pentru moment. Au destui spor la ele. Deci, dacă asta vă animă şi face pe careva fericit, vă doresc spor în continuare! Mă amuză patima unora. Genul programului pe care îl prezint se numeşte divertisment, nu şedinţă de bloc, unde tratăm sec probleme stringente – divertismentul înseamnă umor, naturaleţe, spontaneitate, joacă, inteligenţă din vorbe, schimb de replici vii şi amuzante, nu o plictiseală de texte spuse doar că să te auzi vorbind.

– Ce surpriză ți-a făcut Ayan de 8 martie? Dar Felix?

– Băiatul meu drag îmi cumpără flori în astfel de zile, aşa l-a învăţat tatăl lui (n.r. Elan Schwartzenberg). E adorabil, iar eu mă topesc cu buchetul în braţe. Felix mă face fericită în felul lui, e un bărbat care ştie ce-mi place şi cum să mă emoţioneze în fiecare zi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • De ce nu este interesanta o sedinta de bloc? Acolo se iau decizii pentru un grup de locatari. Este drept ca acolo nu se discuta cum sa-ti dai jos chi lotii mai repede. La TV mai scapi bluza ca sa se vada o tzatza ofilita dar la bloc poti s-o pui cu vecina divortzata.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X