Mihaela Rădulescu, o adevărată gospodină. Uite ce a gătit!

Mihaela Rădulescu, o adevărată gospodină. Uite ce a gătit!
Mihaela Rădulescu, o adevărată gospodină. Uite ce a gătit!
Autor:

Mihaela Rădulescu (46 de ani) vrea să arate că este o gospodină desăvârșită. Ea a postat pe pagina personală de socializare o fotografie în care apare în timp ce găteşte.

mihaela

„Într-o țară ca a noastră, gătitul, până să devină show de televiziune, era o banală îndeletnicire a majorității femeilor – îți iubești familia, o hrănești, o speli, o calci, o aspiri, că doar ăsta e principalul rol al femeii în casă, după… și după făcut și crescut copii. Îmi vine să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la formarea mea ca… bucătăreasă, de la mediul comunist în care nu era nimic interesant la TV și nici nu postam chiftelele pe Instagram, până la femeile harnice din familie, care mi-au dăruit atâtea secrete despre sosuri, supe, aluaturi, prăjituri… Am noroc că nu trebuie să gătesc zilnic și nici pentru o familie numeroasă, dar admit că mi se pare mult mai cool să știi să faci o mâncare bună pentru cei dragi, decât să comanzi cu talent un home delivery sau să vrei doar la restaurant”, spune Mihaela.

Apoi, Diva de la Monaco expune o serie de opinii care sunt împotriva credințelor feministe.

„Încă mai cred – și feministele s-ar putea să fie ofuscate, dar m-am obișnuit – că exact așa cum știi să te dichisești impecabil ca să ieși în lume, tot așa trebuie să fii de tenace și grijulie cu mâncarea pentru copilul tău, pentru bărbatul tău, pentru musafiri, când e cazul… Îmi plac bărbații care știu să gătească, și, har Domnului, sunt destui, dar cred că femeii îi șade foarte bine în bucătărie, măcare din când în când și mai cred că asta o face și mai frumoasă și mai apetisantă în ochii propriului bărbat, câtă vreme și el își face partea lui de treabă, în alte privințe, după necesități și posibilități – la spălat vasele, după, de exemplu… Să-ți hrănești bine și sănătos bărbatul nu mi se pare nici desuet și nici un șablon social – ci doar încă un fel de a-ți arăta iubirea”,  mai spune jurata de la „Românii au talent”.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X