}

Dieta salvatoare de la Mihaela Rădulescu, după Paște! ESTE INCREDIBIL ce conține!

Dieta salvatoare de la Mihaela Rădulescu, după Paște! ESTE INCREDIBIL ce conține!
Dieta salvatoare de la Mihaela Rădulescu, după Paște! ESTE INCREDIBIL ce conține!

Mihaela Rădulescu este un model în ceea ce privește stilul de viață sănătos. Chiar dacă a trecut de 40 de ani, arată la fel de bine ca întotdeauna. Însă, nu doar genele o ajută pe Mihaela Rădulescu să aibă un corp de invidiat.

Vedeta este cunoscută atât pentru alimentația sănătoasă, pe care o recomandă tuturor, cât și pentru activitățile sportive, pe care le practică frecvent.

Acum, pentru perioada imediat următoare Paștelui, Mihaela Rădulescu vine cu o dietă simplă, iar „ingredientele” sunt uimitoare!

„V-aţi odihnit, aţi mâncat…prea mult, deci, e cazul să recuperaţi – 30 de minute de mişcare în fiecare zi, de care vreţi voi, în aer liber sau în casă, într-un cadru organizat sau de capul vostru:), fac minuni!

Inutil să mai spun ce bine ar fi să luaţi o pauză de mâncăruri grele şi prăjeli, de stat degeaba la tv sau la calculator, de alcool sau sucuri dulci. Apă, sport, voie bună, mâncare mai puţină, prieteni mai mulţi, griji mai atent triate, până rămân în picioare doar cele care contează cu adevărat şi de care trebui să va ocupaţi până le rezolvaţi.

E doar o idee….de pus pe gând, nu o reţetă sau o lecţie din care să aveţi vreun extemporal:)))) Spor şi…să aveţi viaţă !”, descrie Mihaela Rădulescu dieta perfectă care să ne mențină sănătoși.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X