Mihaela Rădulescu, dezvăluiri picante din dormitor! Toată lume știe că Mihaela Rădulescu nu este o femeie timidă, ci una lipsită de inhibiții. De câte ori a avut ocazia, diva de la Monacă a făcut dezvăluiri picante chiar și din dormitor.

Mihaela Rădulescu se numără printre vedetele TV care nu îi este teamă să spună ce gândeşt, ori de câte ori este pusă în această situaţie. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Tango, iubita lui Felix Baumgartner a povestit cum a decurs prima ei relație intimă pe care au avut-o când avea doar 17 ani.

Muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.

Fosta iubită a lui Dani Oțil a mărturisit că a avut un partener stângaci în arta iubirii. Dat fiind că în ciuda faptului că amândoi erau începători, ea a preluat frâiele şi s-a ghidat după instinct.

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)” a mai spovestit Mihaela Rădulescu, pentru publicația menționată.

Reamintim căMihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică și controversatul afacerist Elan Schwartzenberg, pe care îi știe mai toată lumea, însă, puțini sunt cei care știu că „Diva de la Monaco” și-a luat numele de „Rădulescu” de la primul ei soț, Bogdan Rădulescu!

Bogdan Rădulescu și Mihaela (fostă Țiganu)  s-au căsătorit in 1988, dar căsnicia lor a durat foarte puțin. Imediat după căsătorie, cei doi s-au mutat cu chirie într-un cartier de la marginea Bucureștiului.

Citește continuarea…