Ăsta e FINALUL? Răduleasca și Felix nu au petrecut Sfântul Valentin împreună!

Ăsta e FINALUL? Răduleasca și Felix nu au petrecut Sfântul Valentin împreună!
Ăsta e FINALUL? Răduleasca și Felix nu au petrecut Sfântul Valentin împreună!
Autor:

Contrar așteptărilor, Mihaela Rădulescu nu s-a aflat alături de iubitului ei, Felix Baumgartner, de Ziua Îndrăgostiților. Diva de la Monaco a petrecut ieri o zi fericită alături de fiul sau, asta în timp ce Felix Baumgartner a postat pe pagina sa de Facebook felicitări și o fotografie alături de cântărețul Robbie Williams, de ziua onomastică a artistului.

 „O fi Valentine’s Day, dar iubirea de mama bate toate sarbatorile si se manifesta si prin … sport facut impreuna. Deci, votez cu iubirea care nu vrea flori si nimicuri, ci timp petrecut impreuna, in orice zi, in orice imprejurare sanatoasa, motivanta si cu aer proaspat !”, a scris Mihaela pe contul sau de socializare.
 Felix Mihaela Mihaela 1
Mihaela 3

Răduleasca nu a fost singura vedetă care nu s-a aflat în prezența iubitului de Ziua Îndrăgostiților. Iulia Vântur nu sărbătorit  ”Valentine’s Day” alături de Salman Khan. În cazul lor, Iulia se află în Cipru unde filmează pentru emisiunea „Ferma vedetelor”.

Vedeta și-a liniștit iubitul de la Bollywood cu un mesaj emoționant: ”Jumătate din mine ești tu, iar cealaltă jumătate suntem noi”, a scris Iulia Vântur pe pagina de Facebook.

iulia-vantur-salman-khan

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X