Mihaela Rădulescu a avut o apariție de senzație într-un șhow TV. Diva de la Monaco, cu sânii la vedere. Concurenții au înlemnit.

Mihaela Rădulescu a fost o apariție „șoc”

Aseară, Mihaela Rădulescu a făcut furori în show-ul culinar „Masterchef”. Apariția sa extrem de provocatoare aproape i-a încurcat pe concurenți, potrivit Cancan.

Mihaela Rădulescu

Decolteul provocator al divei de la Monaco i-a lăsat fără suflare pe unii dintre bărbați. Rochia mulată a jucat, la rândul ei, un rol esențial în evidențierea formelor de adolescentă.

Citește și:

A fost o apariție „șoc”. Mihaela Rădulescu a confirmat, însă o dată, statutul de divă sexy.

Reamintim că vedeta TV nu va mai face parte din juriul „Romanii au talent”. Anunțul a fost făcut chiar de vedeta, iar motivele invocate sunt unele personale.

“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale.

Citește și:

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

Locul ei a fost luat de cunoscutul coregraf şi dansator Mihai Petre. Noul jurat a dezvăluit, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, cu ce noutăți și surprize vine sezonul cu numărul 9.