Mihaela Rădulescu: „Austriacul meu nu mănâncă mai nimic! La mâncare gătită n-am avut niciodată reclamații, doar sunt moldoveancă”

Mihaela Rădulescu: „Austriacul meu nu mănâncă mai nimic! La mâncare gătită n-am avut niciodată reclamații, doar sunt moldoveancă”
Mihaela Rădulescu: „Austriacul meu nu mănâncă mai nimic! La mâncare gătită n-am avut niciodată reclamații, doar sunt moldoveancă”
Autor:

După mai bine de doi ani de relaţie, Mihaela şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a spus of-ul. Iată ce sacrificii a trebuit să facă pentru sportivul austriac:

Despre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner a curs multă cerneală încă de la începutul relaţiei lor. Cârcotaşii nu le-au dat prea multe şanse împreună, dar iată că jurata de la „Românii au talent” şi sportivul austriac petrec, după mai mult de doi ani de relaţie, un nou Crăciun împreună. Cei doi şi-au cunoscut familiile, semn că relaţia lor este una foarte serioasă. De dragostea lui Felix Baumgartner pentru româncă noastră nu se mai îndoieşte nimeni. El are numai cuvinte de laudă la adresa ei şi chiar a ajutat-o să-şi renoveze casă în această vară. Un singur lucru însă n-a reuşit Mihaela să-l înveţe: cum să se bucure româneşte sărbătorile de iarnă.

Reset în bucătărie

Crăciunul bate la uşa, iar Mihaela Rădulescu îl va petrece cu cei dragi. „Câteodată vin eu, altădată îmi aduc familia aici, depinde cum arată desfăşurătorul de viaţă. Cumva, ne adunăm laolaltă şi ne bucurăm de sărbătoare. Pe Felix o să-l aduc odată de sărbători în România, dar degeaba îi arăt sau povestesc despre tradiţiile româneşti, dacă nu vrea să mănânce carne de porc. Pierde ce e mai important, cel puţin la masă. Crăciunul nu e doar despre brad împodobit, colindat şi Moş Crăciun, familie şi zăpadă – e şi despre o slană afumată, o răcitură, o varză murată, un cozonac aromat, nişte sarmale zemoase…. E, austriacul meu nu mănâncă mai nimic din toate astea, poate doar cozonacul. Altă cultură, alte obişnuinţe, başca o disciplină de viaţă de la care nu se abate – carnea trebuie să fie doar fiartă sau la grătar, nu înghesuită într-o foaie de viță de vie. La mâncare gătită n-am avut niciodată reclamaţii, doar sunt moldoveancă, dar cu Felix a trebuit să-mi dau reset în bucătărie şi să învăţ să gătesc ce-i place lui, că aşa facem noi, femeile românce, când ne e drag bărbatul…”, spune diva de la Monaco.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X