evzmonden.ro Web analytics

MIHAELA RĂDULESCU, apariţie-ŞOC la TV! INTERNAUȚII au rămas MUȚI de UIMIRE – Foto în articol

MIHAELA RĂDULESCU, apariţie-ŞOC la TV! INTERNAUȚII au rămas MUȚI de UIMIRE – Foto în articol
MIHAELA RĂDULESCU, apariţie-ŞOC la TV! INTERNAUȚII au rămas MUȚI de UIMIRE - Foto în articol

MIHAELA RĂDULESCU, apariţie-ŞOC la TV! Imediat după ce a început emisiunea ”Românii au talent”, utilizatorii de pe rețelele de socializare au început să critice dur înfățișarea Mihaelei Rădulescu. Ei spuneau că vedeta TV nu mai este una naturală, că pomeţii ei au indus ideea de parcă ar fi fost injectaţi cu acid hialuronic.

În urmă cu câteva ore, Mihaela Rădulescu, în vârstă de 48 de ani, una dintre cele mai criticate vedete de la noi, le-a răspuns prin intermediul paginii personale de Facebook tuturor celor care au criticat-o:

“Publicul“ nu e o notiune abstracta in capul meu. Nu ma gandesc la „public“ ca la o necunoscuta in ecuatia de televiziune sau ca la o cifra, cand vin ratingurile. Astazi, mai mult ca oricand, avem ocazia sa comunicam, aici, pe Twitter, pe Instagram si fata in fata, cand ne intalnim prin lume. Uneori (de cele mai multe ori) , ma alintati, ma faceti sa ma simt bine, alteori ma criticati sau ma jigniti, ca deh, fiecare are propriul inteles despre dreptul la opinie, propria educatie… Oricum ar fi, vreau sa stiti ca va multumesc din tot sufletul pentru ca v-ati uitat in numar atat de mare la „Romanii au talent“ si ca m-ati facut sa simt bucuria aia majora pe care o avem toti cei care facem meseria asta.
Va doresc sa simtiti fiecare, in ceea ce faceti, bucuria succesului. Si sa va emotionati, ca si mine, la fiecare gand bun venit din partea celor care inteleg si apreciaza ce faci.  Mereu cu ganduri bune, Mihaela, a scris vedeta pe pagina personală de socializare.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X