Mihaela Rădulescu a luat o decizie foarte importantă pentru viaţa şi cariera ei. News alert în media

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori și tot de atâtea ori a divorțat, iar de foarte mulți ani, vedeta este cunoscută în societate cu acest nume de familie, însă fanii vor să știe care este numele ei în realitate. Diva de la Monaco a lămurit în detaliu această nelămurire.

„Schwartzenberg, în toate actele. pentru că şi eu şi tatăl lui Ayan am vrut să avem acelaşi nume ca şi copilul nostru. În popor… a rămas Rădulescu şi … nu am cum să mă opun”, a explicatMihaela pe contul ei de Instagram.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Reamintim că Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului „Ferma”, a fost implicat recent într-un scandal de proporții cu fosta producătoare a emisiunii. Sătulă de condițiile capricioase în care a trebuit să filmeze, diva de la Monaco ar fi luat-o la palme în fața tuturor.

După ce filmările la „Ferma” s-au încheiat, mai multe amănunte neprevăzute au ieșit la iveală. Mihaela Rădulescu și unul dintre membrii staff-ului au fost protagoniștii unor scene violente. Conducerea PRO TV nu a vrut ca acest incident să iasă la lumină, însă totul a fost divulgat.