evzmonden.ro Web analytics

Mihaela Borcea s-a îngrășat de nervi! Uite ce a făcut stresul din ea! Valentina i-a pus CAPAC

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea s-a îngrășat de nervi! Uite ce a făcut stresul din ea! Valentina i-a pus CAPAC

De-a lungul anilor, Mihaela a fost mai întâi soția lui Cristi Borcea, mama copiilor lui, apoi prietena cea mai bună. Astăzi, ”mama nevestelor” a ajuns doar un om obligat să suporte umilințe și ”mofturi”, pentru binele celor trei copii pe care îi are cu acționarul de la Dinamo.

Asa arata Mihaela inainte ca Borcea si femeile lui sa-i faca zile fripte

E cu nervii la pământ!

Toate suferințele pe care le-a purtat în suflet, în special presiunea pe care Cristi a pus-o pe ea atunci când i-a impus să-i rezolve divorțul cu Alina Vidican, și-au pus amprenta și pe silueta ei, îngrășânu-se considerabil!

Din păcate, conform apropiaților ei, situația nu va deveni roz prea curând. Deși Mihaela se simte împlinită când își vede copiii sănătoși și fericiți, acum în preajma Sărbătorilor tristețea se accentuează. ”Borcea o sună mai mult ca să-i dea ordine decât să o întrebe ce mai face, viața sentimentală nu i s-a așazat nicicum, iar acum are pe cap și două femei, Valentina și Alina, care au pretenția să facă parte din familie, dar și care au o groază de figuri, tratând-o  ca și cum ea ar fi mama lui Borcea, nu prima lui soție”, ne-a spus o sursa din cercul ei de prieteni. ”Până la urmă o să se sature de tot și o să se rupă din acest cerc vicios”, a mai adaugat persoana.

Valentina va face Revelionul cu ea, dar în interviuri a dat-o cotită

Situația incredibilă în care a pus-o Valentina pe Mihaela cu ocazia zilei de naștere a fostului fotomodel a făcut-o pe ”mama nevestelor” să-și facă cruce cu stânga: ”Valentina și Cristi insistă ca ei să fie o mare familie, ca un leu cu mai multe leoaice, dar deja e stupid ce se întâmplă. Mihaela nu dă importanță celor spuse în presă, dar când Valentina a spus că nu știe dacă Mihaela Borcea va fi la Revelionul organizat chiar de ea, la propriul salon de evenimente… E absurd! Și a și menționat că ea, Valentina, va face Revelionul cu familia, deci nu știe ce planuri are Mihaela. Normal că de aici Mihaela nu a digerat prea bine informația, pentru ca ea dacă iese la tv și spune că nu o consideră pe Valentina familie, are scandal cu Borcea!”, a mai spus sursa.

Cristi si Alina au divortat in noiembrie.

Până la urmă, telenovela continuă și așteptăm un nou episod din viața complicată a milionarului care acum se află în închisoare. Veștile bune sunt că se simte mult mai bine și, chiar dacă ar fi convenabil să rămână în unitatea spitalicească, se pare că în curând va fi transferat înapoi în celulă.

 

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X