Mihaela Borcea, mesaj neasteptat pentru fiul sau: „Sa plangi pentru ca plansul este…”

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea, mesaj neasteptat pentru fiul sau: "Sa plangi pentru ca plansul este..."

Patrick Borcea si-a sarbatorit recent ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie, Mihaela Borcea i-a transmis un mesaj de-a dreptul emotionant fiului sau.

Reamintim ca Mihaela si Cristi Borcea au fost casatoriti, iar din mariajul lor au rezultat trei copii, Patrick, dar si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa. Pentru ca Mihaela Borcea a sarbatorit recent ziua fiului sau cel mare, femeia de afaceri a avut grija sa ii transmita si un mesaj pe masura.

„Ce îți doresc de ziua ta?… Mai mult timp să iubești, pentru că iubirea este secretul tinereții veșnice!!… Să râzi, pentru că râsul este muzica sufletului!… Să plângi pentru că plânsul este emoția unei inimi mari!

Să citești pentru că cititul este sursa cunoașterii! Să asculți…pentru că ascultarea este forța inteligenței! Să gândești pentru că gândirea este cheia reușitei!

Să visezi pentru că visarea este răsuflarea fericirii și nu uita să trăiești căci timpul trece repede…și nu revine niciodată !!! La mulți ani dragul meu fiu Patrick Cristian!!❤❤❤❤”, i-a urat Mihaela Borcea fiului ei cel mare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X