Mihaela Bilic spulbera toate miturile! Ce spune nutritionistul despre consumul de ROSII: “E o alternativa mai sanatoasa la …”

Pe pagina sa de socializare, Mihaela Bilic a publicat un mesaj in care a explicat de ce este bun consumul rosiilor. Potrivit spuselor sale, sucul de rosii este chiar o alternativa mai sanatoasa la sucul de fructe.

„Niciodată nu găsești un spectacol mai mare de culoare și bogăție decât în piață la sfârșit de septembrie. Natura ne oferă legume și fructe din belșug, de parcă ar ști că avem nevoie de provizii sănătoase pentru iarna ce vine.

Citește și: Nutritionist celebru: "Nu s-a inventat nimic mai echilibrat in materie de nutritie"

(…) Despre roșii, doar de bine și de laudă avem de spus: au licopen care protejează pielea de îmbătrânire și de soare, puțină fructoză și puține calorii (inclusiv sucul de roșii e o alternativă mai sănătoasă la sucul de fructe), iar faptul că sunt acide ajută la creșterea absorției fierului din carne sau alte vegetale.

Deci liber la consum de roșii gustoase, acum, la început de toamnă românească”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.