Mihaela Bilic a oferit o reteta rapida de clatite! In cazul in care le doriti pufoase, celebrul nutritionist va invata un truc banal.

„Ce poate fi mai simplu și mai pe gustul tuturor decât clătitele? Fie că sunt cu ciocolată, gem sau dulceață, sirop de arțar sau coniac, clătitele sunt cel mai banal și ne-dulce desert.

Din 2 ouă, 6-8 linguri de făină și jumătate de litru de lapte, ai făcut la repezeală 8-10 clătite. Dacă le vreți pufoase, vă recomand să le acoperiți câteva minute cu un capac”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Nu vă simțiți vinovați dacă desertul vostru e o clătită

Citește și: Nutritionist celebru: "Nu s-a inventat nimic mai echilibrat in materie de nutritie"

„O sursă de glucide lente (amidon) și foarte puțin ulei (un strop, cât să fie tigaia unsă). Deci putem compara clătita cu 1-2 felii de pâine. Apoi depinde cu ce o umplem, dar 2-3 lingurițe de gem sau dulceață nu au mai mult de 50 cal. Așa că nu vă simțiți vinovați dacă desertul vostru, făcut după o reteta rapida, e o clătită, chiar și copiii sunt satisfăcuți de așa o variantă, mai ales cănd e făcută în casă”, a precizat Mihaela Bilic.

Sunt mai multe variante de a prepara aluatul pentru clatite, sigur puteți încerca mai multe până o gasiți pe aceea cere o veți reliza cel mai bine. trebuie doar să incercați și vă ve-ți bucura de un desert special.