Mihaela Bilic a publicat pe pagina sa de socializare un nou mesaj plin cu sfaturi importante! Celebrul nutritionist a explicat care este obiectivul sau.

Medicul nutritionist spune ca este important sa avem trei mese pe zi si vrea sa demonstreze ca “mâncarea care vă îngrașă este aceeași care vă și slăbește”, insa totul ține de cantitate.

Mănâncă cu mine@Z7

“Nu vă bateți capul cu ce e în farfurie, important e să ajungeți la 3 farfurii/zi!

Obiectivul acestei etape este să eliminăm ronțăielile dintre mese contează mai puțin tipul de mâncare și numărul de calorii pe care îl aveți în farfurie. Pozele pe care le postez sunt doar idei de meniu, nu trebuie să mâncați exact CA mine, ci CU mine.

Mâncarea care vă îngrașă este aceeași care vă și slăbește

Citește și: Nutritionist celebru: "Nu s-a inventat nimic mai echilibrat in materie de nutritie"

Dacă voi aveți astăzi în frigider sarmale, e un fel de mâncare perfect pentru masa de seară, iar dacă la prânz ciorba voastră a fost cu cartofi și afumătură, e la fel de bine. Dorința mea este să vă demonstrez că mâncarea care vă îngrașă este aceeași care vă și slăbește, totul ține de cantitate.

Nu căutați alimente miraculoase care pot topi kilogramele peste noapte

Nu faceți din mâncare preocuparea centrală a vieții voastre, nu căutați alimente miraculoase care pot topi kilogramele peste noapte, încercați mai degrabă să limitați porțile și să învățați să mâncați mai puțin din tot. Da, și eu sunt un om ca oricare dintre voi, și eu mănânc cartofi prăjiți, ouă ochiuri și parizer cu paine, dar asta nu trebuie să ne împiedice să avem silueta pe care ne-o dorim.

Meniul din această zi de weekend

Așa că înapoi la calendarul de antrenament, al meu nu are nici o față tristă până azi. Iar meniul din această zi de weekend este unul special:

-crackers cu brânză de vaci, șuncă ș castraveți crocanți
-ciorbă de perișoare cu ardei iute
-fritto misto din fructe de mare- da, e pane, deci prăjit însă la restaurant există profesioniști care fac asta mai bine decât noi. Si nici nu miroase toată casa a prăjeală”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/B7eDVxBJwcD/