Mihaela Bilic iti spune ADEVARUL despre PASTE si desfiinteaza toate MITURILE: „Am sa le spun un mic secret iubitorilor de diete…”

Mihaela Bilic iti spune ADEVARUL despre PASTE si desfiinteaza toate MITURILE:  „Am sa le spun un mic secret iubitorilor de diete…”
Mihaela Bilic iti spune ADEVARUL despre PASTE si desfiinteaza toate MITURILE: "Am sa le spun un mic secret iubitorilor de diete..."

Mihaela Bilic iti spune ADEVARUL despre PASTE si desfiinteaza toate MITURILE: „Am sa le spun un mic secret iubitorilor de diete…”

Fugi de carbohidrati si consideri ca o bomba de paste reprezinta o bomba calorica? Nutritionistul Mihaela Bilic te asigura ca nu o sa te ingrasi niciun gram daca mananci o portie medie de paste fierte al dente.

Iată ce a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de facebook:

Fideaua, taiteii de casa, macaroanele, pennele, spaghetele, noodlesii chinezesti si orice reprezentant al marii familii de paste fainoase merita laudat si degustat cum se cuvine.

N-am sa incerc sa conving pe nimeni ca pastele sunt sanatoase si delicioase in acelasi timp, dar am sa le spun un mic secret iubitorilor de diete: pastele fierte al dente ingrasa mai putin decat painea sau orezul! Daca mancati o portie medie si nu puneti peste ele mult ulei (fie el si de masline) sau multa branza, puteti obtine un fel de mancare satios si dietetic. Iar parmezanul ras e condimentul ideal cand vine vorba de calciu din belsug. În plus, carbohidratii lenti, asa cum sunt pastele, cerealele sau cartofii se absorb treptat, tin de foame si ingrasa mai putin. De ce toata lumea le elimina din alimentatie, cand ar trebui sa reprezinte 55% din dieta zilnica? Greu de spus:( insa un lucru e cert: toate celulele din corpul nostru functioneaza exclusiv cu glucoza! A-i cere organismului sa faca glucide din proteine si grasimi este si nesanatos si anevoios. Tinem diete proteice si apoi ne miram ca ne ingrasam la loc. E plata pe care o primim pentru agresiunea si dezechilibrul pe care l-am creeat. E razbunarea pentru eliminarea banalilor carbohidrati din alimentatie!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X