Mihaela a dezvăluit câteva trucuri de slăbit. Multe femei doresc să scape de țesutul adipos din jurul taliei. În acest sens, Mihaela Bilic a dezvăluit câteva trucuri esențiale de slăbit. Vei reuși garantat.

Celebrul medic spune că nu trebuie să renunțăm la cele trei mese principale pe zi. Dar  trebuie să elimini zahărul, alcoolul şi alimentele preparate în stil tradiţional. Ea mai spune că după ora 6 seara să nu mai mâncăm carbohidraţi .

Mihaela a dezvăluit câteva trucuri. Ea realizat o listă de reguli pe care ar trebui să le respectăm.

  1. Mihaela a dezvăluit câteva trucuri. ”Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul 4-5 ore ajută metabolismul. Să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara”. Potrivit acesteia, o zi în care aţi ”sărit” o masă este o zi în care nu aţi slăbit. Iar caloriile venite după sunt asimilate mai repede şi transportate instantaneu în grăsime de depozit.
  2. ”Atunci când vreţi să scăpaţi de stratul adipos din jurul burţii. Trebuie să optaţi pentru variante dietetice. Grătar sau cuptor, carne salbă, sos tomat, condimente şi ierburi aromatice”. Așa recomandă dr. Bilic.
  3. Evitaţi alimentele cu densitate calorică mare. Produsele care au calorii multe concentrate într-un volum mic. Aşa cum este cazul mezelurilor, a caşcavalului, margarina, dulciurile şi fastfood-ul. Trebuie înlocuite cu produse care au densitate calorică mică şi volum mare. La acest capitol intreă carnea slabă, peştele, laptele, iaurtul, fructele şi legumele.
  4. ”Pentru că suntem tot mai sedentari trebuie să renunţăm la succesiunea clasică: aperitiv, ciorbă, fel pricipal şi desert. Două feluri de mâncare sunt suficiente. Iar ciorba trebuie să fie una dintre ele. Aceasta va umple stomacul fără un aport mare de calorii. Și va asigura senzaţia de saţietate pentru o perioadă lungă de timp”, a mai spus medicul nutriţionist. Medicul spune că pentru a scăpa de burtă trebuie să reducem cu 30% cantitatea de alimente din farfurie.
  5.  ”Datorită vitezei cu care se absoarbe în sânge determină o secreţie crescută de insulină. Hormon care stochează suplimentar grăsimea la nivelul abdomenului”, a explicat Mihaela Bilic. Pentru persoanele care nu pot renunţa la desert pot opta pentru o salata de fructe.

Arderea grăsimilor de depozit

  1. ”Majoritatea băutorilor de alcool au un surplus ponderal. Provenit atât din caloriile proprii alcoolului – acesta conţine 7 calorii pe gram. Cât şi din aportul generos de alimente grase şi sărate. Care merg bine cu alcoolul”, spune nutriţionista. Băuturile alcoolice au capacitatea de a reduce arderea grăsimilor de depozit. Și favorizează transformarea caloriilor alimentare în ţesut adipos.
  2. Pâinea, pastele, orezul, fructele, cartofii şi mămăliga nu au ce căuta în meniul cinei. Explicaţia? După această oră organismul îşi încetineşte metabolismul. Și nu mai poate consuma glucidele, aceastea transformându-se automat în grăsime. Astfel, la ultima masă a zilei este indicat să mâncăm carne de orice fel. Inclusiv peştele, şi cât mai multe legume. Carbohidraţii pot fi incluşi în meniul micul dejun şi cel al mesei de prânz, potrivit doctorulzilei.ro.